Dr. Cohen Memorial Trophy Show, Clubmatch en Jonge Honden Dag

Jonge Honden Dag, Clubmatch en Dr. Cohen Memorial Trophy 2019

Zondag 12 mei 2019 zullen deze shows plaatsvinden. Net zoals voorgaande jaren zal de show worden gehouden bij Manege de Groote Wielen, Laaghemaal 50, 5247 NP in Rosmalen.

Het belooft weer een mooie, gezellige, laagdrempelige dag te worden voor alle bull-liefhebbers! Meer informatie vind u hieronder en voor de laatste ontwikkelingen, houd onze Facebook pagina in de gaten! De inschrijvingen zijn geopend!

Keurmeesters
Jonge honden show
Dhr. Thomas Redmond (IE) – reuen en teven

Clubmatch
Mw. Birgitt Salewski – Mielchen (DE) – teven
Roland Mielchen (DE) – reuen

Dr. Cohen Memorial Trophy show
Dhr. Thomas Redmond
Mw. Birgitt Salewski- Mielchen
Dhr. Roland Mielchen

Terrein geopend vanaf 09.00 uur, show start om 10.00 uur!

Deze dag worden de Nederlandse Kampioenen gehuldigd en reiken we de Studdog en Broodbitch Trophy uit.

In de pauze kunnen de jongsten de strijd aan gaan en wie weet gaat een van jullie er vandoor met de Inge van Doornik Trophy.

Inschrijven kan in de volgende klasses:
Jonge Honden Dag: 3-4 maanden, 5-6 maanden, 7-8 maanden, 9-10 maanden en 11-18 maanden en de Veteranen van de Veteranen Parade

Clubmatch: Jeugdklasse, Tussenklasse, Openklasse Kampioensklasse en Veteranen Klasse.

Let op! Wijziging in show voorwaarden!

  • Bull terriĆ«rs mogen al vanaf 6 maanden oud deelnemen aan de Clubmatch.
  • Bull terriĆ«rs geselecteerd voor het landenteam in november 2018, met deelname maar ook de reserveselectie, mogen deelnemen aan de Dr. Cohen Memorial Show.

Is je Bull Terrier 10 jaar of ouder en staat hij of zij vermeldt in de Veteranen Parade van de Herald? Dan mag je hond tijdens de Jonge Honden Dag nog een keer in de spotlight staan tijdens de show.  We hebben de volgende gegevens nodig: geboortedatum, stamboom naam, namen van de ouders, naam fokker, naam eigenaar en een kopie van het certificaat van de Veteranen Parade. Wil je graag dat je hond mee doet? Geef je hond dan op via onderstaand email adres.
senioren@bullterrierclub.nl

Dr. Cohen Memorial Trophy: Deze honden krijgen een uitnodiging thuis gestuurd. Is uw hond niet uitgenodigd, maar bent u van mening dat uw hond een uitnodiging had moeten krijgen? Neem dan contact op met Sophie de Beer, secretaris@bullterrierclub.nl

Honden die meedoen aan zowel de Clubmatch als de Jonge Honden Dag, krijgen de inschrijving van de Jonge Honden Dag GRATIS!

Dit jaar is er ook een show met mini-bullen, meer informatie hierover en inschrijven vind je op: www.mbtvriendenkring.nl/jonge-honden-en-veteranendag/ 

Wilt u standhouder of sponsor zijn op dit mooie evenement? Neem contact op met Michelle, bestuurslid PR, michelle@bullterrierclub.nl

Sfeerfoto’s van Jasper van den Berg 2018: Walair Photography

Jonge Honden Dag 2017
Foto’s en uitslagen

Clubmatch 2017
Foto’s en uitslagen

Dr. Cohen Memorial Trophy 2017
Foto’s en uitslagen

Sfeerfoto’s van Marieke Berkelaar 2017
MJB Photograpy

Sfeerfoto’s van Wendy van Dijk 2017
Foto’s van Wendy van Dijk

 

 

 

Share